Házirend

Kistücsök Nyaralóház HÁZIREND

érvényes 2018.07.01-től

A ház Vendégei a szállás elfoglalásával automatikusan elfogadják a Házirendet.

A Házirend a nyaralóban tartózkodó valamennyi vendégre vonatkozik .

1.    Kedves Vendégeink! A Kistücsök Nyaralóház tulajdonosai nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy pihenésük tartalmas és emlékezetes legyen. Zavartalan és nyugodt kikapcsolódásuk érdekében azonban szeretnénk ha Önök is nagyon figyelnének egymásra és  a szomszédaikra ,  környezetükre. Nyaralóházunk lakó és pihenőövezetben fekszik.

A nyaraló a pihenést szolgálja. Az apartmanokban illetve a kertben való hangoskodás, hangos zene hallgatás sem éjjel , sem nappal nem megengedett. ( Orfűn, helyi rendelet szabályozza a zenés rendezvények megtartását, melyre jegyzői és rendőrségi engedélyeztetés szükséges, illetve a nyaraló tulajdonosának beleegyezése !)  A további kellemetlenségek elkerülése érdekében kérjük ennek szigorú betartását! Orfűn a csendrendelet , mint üdülő és pihenőövezet 22.00-08.00 óráig tart. Tehát ettől az időtől kérjük a hangos zene, hangoskodás mellőzését. Amennyiben a csendrendeletet a vendég nem tartja be, az rendőrségi szabálysértést von maga után.

Összegezve: A nyaraló nem zenés rendezvény helyszín, nem alkalmas hangos rendezvényekre, legénybúcsúra, discora, zenés szülinapra, osztálykirándulásra stb.

 

2.    Az apartmant az érkezési napon 14.00-kor lehet elfoglalni  és távozás napján 10.00-ig kell elhagyni. Amennyiben a vendég a foglalás kezdete napján a foglalt szállásra 20.00 után érkezik meg, köteles erről az érkezés előtt időben , telefonon tájékoztatni a tulajdonost. Az  elutazás napján 10.00óráig kell a szállást a megtekintett, rendezett állapotában átadni.

3.    A szállásdíj és az idegenforgalmi adó fizetése megérkezéskor a bejelentkezés után kerül kiállításra. Ha valami miatt a Vendég által előre lefoglalt időszak vége előtt távozik a szállásról, nem áll módunkban a szállásdíjat csökkenteni, visszafizetni.

4.    Tilos a Nyaralóház helységeiben dohányozni! Dohányzás céljára kérjük vegye igénybe a teraszt, illetve az udvart, mint kijelölt dohányzó helyet. Kérjük a hamutartó használatát!  

5.    Felelősségvállalás: Az apartmanok nem rendeltetésszerű használatából, illetve a házirend megszegéséből származó károkért a vendégek anyagi felelősséggel  tartoznak. A vendégek vagyontárgyaiért a házigazda felelősséget nem vállal.

6.    Apartmanok: a nyaralóházban két különálló apartman működik. Amennyiben egy társaság veszi igénybe mindkét apartmant, kérjük, hogy a berendezési tárgyakat, konyhai- és egyéb eszközöket ne keverjék össze !  A terasz és a kert (beleértve a ping pong asztalt, medencét, kerti grillt és tűzrakóhelyet ) közösen használandó mindkét apartmanban nyaralók számára. Grillezés és bográcsozás után, kérjük a rácsot, bográcsot tisztítsák el maguk után ! A konyhai felszerelések, az elektromos főzőlap és a konyhai kisgépek használatánál kérjük tartsák be – az Önök által egyébként ismert – balesetvédelmi (érintésvédelmi) szabályokat is.  Kérjük figyeljenek arra, hogy a gyermekek ne jussanak ezen gépek közelébe.

7.    Kérjük, hogy a berendezési tárgyakat , eszközöket rendeltetésszerűen használni szíveskedjenek, mert ellenkező esetben felelősséget nem vállalunk a használót ért károkért.

8.    A nyaralóház tetőtéri apartmanjában igény szerint (plusz napidíj ellenében)  klímaberendezés működtethető. Amennyiben a szolgáltatást igénybe szeretnék venni, kérjük keressék fel a házigazdát. A klímaberendezés csak és kizárólag zárt ablakok mellett üzemeltethető. Amennyiben a vendég nem tartózkodik az apartmanban, úgy a klímát kérjük lekapcsolni.

9.    A nyaralóházban töltött idő alatt keletkezett háztartási hulladékot kérjük az e célra kihelyezett szemeteskukába tenni. 2 Db fekete színű nagy méretű szemetesláda található a ház mellett 50m-re . (kereszteződésnél) Kérjük a szemetet zsákolva, oda gyűjtsék.

10. Medencehasználat: A medence tisztaságát a Kormányhivatal Közegészségügyi Osztálya  rendszeresen ellenőrzi. A medencét mindenki saját felelősségére használhatja! A medencébe ugrálni TILOS! (csúszásveszély, illetve a medence szerkezetében kár keletkezhet )

11. Mint minden háztartásban , a vendégházban is előfordulhat, hogy valami a vendégek hibáján kívül tönkremegy, vagy meghibásodik. Ha valamilyen rendellenességet észlelnek, az esetleges komoly károk megelőzése érdekében szíveskedjenek azt a szállásadónak haladéktalanül jelezni a következő telefonszámon:

Gelencsér Zsuzsanna +36205073380

12. WIFI név és jelszó:  név: kistücsök jelszó: pataksor1

 

 

A fentieket tudomásul veszem: ………………………………………………

                                                                               Bérbevevő

 

 

Jó pihenést és kellemes időtöltést kíván:

Bencze Márta és Gelencsér Zsuzsanna  

Kérdésed van ? 

Hívj fel: 

+36205073380

© 2017 by Kistücsök Nyaralóház, Orfű   oldalt biztosítja: wix.com

  • Facebook Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now